Voor onderhoud en controle aan motoren kunt u terecht bij Pajic R&D

Onderhoud is een van de belangrijkste aspecten wanneer u eigenaar bent van een motor. Wij van Pajic R&D zorgen ervoor dat dit vakkundig gebeurt. Onze vakkundige monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van motoren en hebben verstand van hun vak. Bij Pajic R&D is uw motor dus in goede handen!

Door de specialistische kennis en ervaring van Pajic R&D weten wij alles van motoren. Naast het tunen van motoren en het leveren van maatwerken bieden wij daarom ook controle en onderhoud aan. Wilt u uw motor laten reviseren zonder veel kosten? Ga dan naar Pajic R&D in Gendringen. Wij zorgen voor efficiënte reparaties en bekwaam onderhoud.

Maak snel een afspraak bij Pajic R&D!

Pajic R&D zorgt ervoor dat u met uw motor veilig de weg op kunt. Na een bezoek aan onze ervaren monteurs hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw motor. Na onderhoud of reparaties aan uw motor door Pajic R&D is uw motor zo goed als nieuw!

Om uw motor te laten reviseren en kosten te besparen, neemt u contact op met Pajic R&D. Bel naar 0(031)315 – 642352 of stuur een mail naar info@pajic.nl.

Prijzen zijn afhankelijk van het model motor maar onderhoud, reparatie en revisie is altijd mogelijk bij Pajic R&D. Bel of mail dus gerust voor meer informatie.